Šekularac i tridesetjednogodišnjakinja, provodadžika pride

Majka mi je pričala o Dragoslavu Šekularcu. Nije hteo da je ostavi na miru kad je išla u srednju školu. Sačeka je ispred, prati je do kuće, čeka napolju. Ona ga ignoriše, nisu je zanimali fudbaleri, imala je dečka i tužila ga je razrednom starešini kad ju je poljubio, iako se to desilo van škole. Ide tako sirota mama ulicom, klinci za njom viču: “Šeki-Šeki-Šeki!”

Šeki je, sudeći po pisanju lista Gloria napredovao od tad. Muvao je šestnaestogodišnjakinje, sad muva dvostruko starije. Upoznao je studentkinju Sanju Aleksić i evo ih – žive zajedno, vole se, u dobru i zlu dok ih smrt ne rastavi.

No, ono što je nas zbunilo je sledeći pasus:

Pozvala me je prijateljica Jasmina i rekla kako bi volela da me upozna sa jednom svojom rođakom. Nevoljno sam otišao kod nje. Kad sam ugledao Sanju, shvatio sam da bih grdno pogrešio da sam izbegao upoznavanje. Osvojila me je na prvi pogled – priznaje popularni Šeki.

Šeki i Sanja
Fotografija: Marija Ćalić, preuzeto sa Gloria.rs

U daljem tekstu se navodi kako je Sanju bilo sramota, ali onda se setila nekih Šekularčevih utakmica (iz vremena pre njenog rođenja, verovatno – prim. aut) u dresu Zvezde, pa se predomislila.

Plači, zemljo Srbijo. Fudbal nam propada, a fudbalerima trebaju provodadžike do kraja života. Jeste i veliki Pele bio sa kućnom pomoćnicom, ali on se sam smuvao s njom. Mislite o tome.

Oceni ovaj članak!
Sjajno (8) Onako (0) Dosadno (0)

Podeli sa prijateljima: